Inch Blue

Inch Blue

Over ons

Welkom in het Inch Blue paradijs van plezier en prachtige zachtere lederen babyschoentjes.  In een wereld waar massaproductie de norm wordt, vormt Inch Blue een ware oase voor liefhebbers van originaliteit, kwaliteit en speelse ontwerpen.
Sedert onze eerste stappen  eind 1990 hebben we een lange weg afgelegd.  Vandaag zijn we een welbekend merk in het VK en babyschoentjes zijn een echte passie geworden.

Head of footwear testing

Wie zijn wij? 

Wij hebben een familiebedrijf , 3 kinderen, een hond, een kat en veel bijen.  Het bedrijf bevindt zich in South Wales.
We houden het meest van  wandelen (zoals u natuurlijk van ons kan verwachten), de lekkere keuken en de vrije tijd  nadat we kindjes in bed gestopt hebben.
We houden niet van tijd te kort hebben, massaproductie en kinderen die's morgens veel te vroeg wakker worden.

En onze Zakenethiek?

Heel eenvoudig: we weten dat enkel een goed ontwerp niet genoeg is.  Je moet de juiste materialen gebruiken, een goede werkgever zijn en zorg dragen voor het milieu.  Voeg daarbij, het luisteren naar onze klanten en bereidt zijn om dat extra stapje verder te gaan.  Het is niet altijd gemakkelijk, maar als je iets doet, doe het dan goed!

Het belang van een ontwerpFreya closeup

Maar dit betekent niet dat we het ontwerp moeten verwaarlozen. Want, vergeet niet, dit is waar het allemaal begon. Grappige, frisse tekeningen in felle kleuren, dat is waar Inch Blue voor gekent staat. Al onze schoenen zijn ontwerpen en gemaakt in Wales. Met meer dan 100 verschillende modellen heeft u een meer dan uitgebreide keuze....  wat het natuurlijk wel moeilijk maakt om de juiste keuze te maken!  Is je baby een kleine sloeber of een sprookjesprinses, we hebben steeds het schoentje dat past.

En tot slot . . .

Danken we onze dochtertjes die een ware inspiratiebron zijn en die een schoenenverzameling hebben zo groot als Imelda Marcos' schoenenkast.  We wensen u veel plezier op onze website en kijken uit  u te helpen bij het kiezen van dat ene perfecte schoentje!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »