Skottig

Resultaat 1–16 van de 31 resultaten wordt getoond

Sietske Kerstma, de oprichter van SKottig.
SKottig is het Fryske woord voor Schattig. Althans zo spreek je het uit.
De eerste twee letters van SKottig staan voor Sietske Kerstma. Sietske heeft ervoor gekozen haar naam terug te laten komen omdat alle producten persoonlijk door haar worden gemaakt.

Where it all started:

Met de geboorte van haar eerste kleindochter Lisa is zij begonnen met het maken van baby kleertjes. Deze hobby werd al gauw groter. Sietske ging al snel meer kleine opdrachtjes voor anderen doen. Dit waren opdrachten die zij op aanvraag kreeg. Ook dit is nu nog mogelijk, Mocht u wat zien wat niet in de juiste maat is, contact ons dan en wij gaan kijken of dit alsnog mogelijk is

SKottig staat voor een uniek, schattig, stoer baby- en kinderlabel.
Sietske haar producten zijn met veel liefde gemaakt. SKottig maakt baby- en kinderkleertjes in hippe printjes en leuke kleurtjes, in de maten 56 t/m 128. Op aanvraag zijn er ook grotere maten te bestellen. Naast de baby- en kinderkleertjes maak ik ook aankleed hoezen, luier- etui’s en manden, spuugdoeken, mutsen.

Het zijn unieke kleding stukken en worden niet in grote getallen gemaakt. Dit houdt in dat uw kindje als 1 van de weinige baby’s is welke dat unieke kledingstukje draagt.