Tevreden baby logo klein

Tevreden-baby

Spaar punten

Wij houden van jou! En dat willen we graag laten blijken.

Tevreden baby header
https://www.tevreden-baby.nl/content/wiegdeken-wafel-teddy-greige3.jpg

Gezamenlijk

We hebben geweldig nieuws voor jou! Bij Tevreden-Baby.nl zijn we altijd op zoek naar manieren om onze waardering voor jou, onze gewaardeerde klant, te tonen.

https://www.tevreden-baby.nl/content/wiegdeken-wafel-teddy-indigo3.jpg

Hoe het werkt?

Hoe werkt het? Het is eenvoudig. Bij elke aankoop ter waarde van 10 euro ontvang je 1 punt. Let op dat dit geld voor bestaande klanten en dus niet voor mensen die als gast afrekenen. En weet je wat het beste is? Met slechts 10 punten ontgrendel je een geweldige beloning: een korting van maar liefst 5 euro! Dat betekent dat je bij elke aankoop niet alleen geweldige producten krijgt, maar ook spaart voor aantrekkelijke kortingen op je volgende bestellingen.

https://www.tevreden-baby.nl/content/wieglaken-indigo3.jpg

Waar toe te passen?

Tijdens het afrekenproces kan jij ervoor kiezen om jouw punten in te zetten voor extra korting of om ze juist te sparen.

https://www.tevreden-baby.nl/content/relaxhoes-voor-voedingskussen-teddy-sand5.jpg

Start vandaag nog!

Samen maken we onvergetelijke herinneringen met onze dierbaren! Start vandaag nog.

Tevreden-baby

Het is ontzettend leuk om babyspullen te kopen voordat jouw kindje op de wereld is. Bij Tevrdeden-Baby vind je verschillende babyspullen die je bijvoorbeeld in de eerste periode nodig hebt tot aan speelgoed en decoratie voor de babykamer. Neem gerust een kijkje in onze webshop en vind de leukste babyspullen voor jouw kleine spruit.

Tevreden-baby
Vector

Bekijk onze merken

Vragen?

Heeft u vragen? Vul dan het onderstaande formulier in.