• Verzenden €7,95 / gratis v.a. €40,-
  • Achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 16u besteld, zelfde dag verstuurd

Wat te doen bij annuleren of retourneren.

Annuleren

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos. 
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Tevreden-baby.nl reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending aan u terugstorten. (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger). 

Retourneren / afkoelperiode
 U heeft een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Wij verzoeken u het product in oorspronkelijk staat en onbeschadigd te retourneren. Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Tevreden-baby.nl zal de gehele aankoopsom naar u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. 

Alle annuleringen, ruilingen en retourenringen dienen schriftelijk aan Tevreden-baby.nl kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of contactformulier op de site. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. 

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. 
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Tevreden-baby.nl heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

Retouradres:

Tevreden baby
Waanderweg 64-n
7812HZ Emmen

1