Tevreden baby logo klein

Tevreden-baby

Zakelijk

Zakelijke bestelling plaatsen? Lees verder!

Tevreden baby header

Zakelijk zeer aantrekkelijk

Wij willen graag jouw aandacht vestigen op een geweldige zakelijke kans die jouw instelling veel geld kan besparen. Tevreden-Baby, jouw vertrouwde partner voor baby- en kinderproducten, biedt nu de mogelijkheid voor basisscholen, kinderopvangen en BSO’s om zakelijke bestellingen te plaatsen tegen uiterst scherpe prijzen.

Waarom Tevreden-baby?

Ons assortiment bestaat uit hoogwaardige baby- en kinderproducten, waaronder luiers, verzorgingsproducten, speelgoed en nog veel meer. Wat ons onderscheidt, is onze toewijding om jou kwaliteit te bieden tegen concurrerende prijzen. Door rechtstreeks bij ons te bestellen, kun je flink besparen op je budget, zonder in te boeten aan de kwaliteit van de producten die jij nodig hebt.

Hoge eisen en kwaliteit

Wij begrijpen dat basisscholen, kinderopvangen en BSO’s hoge eisen stellen aan producten voor baby’s en kinderen. Daarom werken we samen met gerenommeerde merken en zorgen we ervoor dat al onze producten voldoen aan strenge veiligheids- en kwaliteitsnormen. Het is super eenvoudig om zakelijke bestellingen te plaatsen bij Tevreden-Baby. Je kunt ons assortiment bekijken op onze webshop of via de onderstaande optie per merk zoeken en vervolgens even contact opnemen met onze klantenservice om een zakelijke bestelling te regelen. We staan paraat om jou te helpen bij het kiezen van de juiste producten en om al je vragen te beantwoorden.

Geniet ervan!

Bij Tevreden-Baby geloven we in het ondersteunen van instellingen die voor kinderen zorgen, en daarom hebben we speciale prijzen en services ontwikkeld om jou te helpen efficiënter te werken. Profiteer van onze scherpe prijzen en hoogwaardige producten om jouw budget te optimaliseren en tegelijkertijd de beste zorg te bieden aan de kinderen waar je verantwoordelijk voor bent.

Bekijk onze merken

Interesse?

Graag een zakelijke bestelling plaatsen? Vul het onderstaande formulier in!