Amazonas

Amazonas Amazonas bestaat al meer dan 15 jaar. Het hoofdkantoor staat in Munchen, maar ondanks dat het hoofdkantoor in Munchen staat, voelen we ons verplicht de originele Braziliaanse qualiteit en traditie in onze hangmatten, hangwiegen en draagdoeken te waarborgen.
We hebben onze eigen productiestation in Ceara, Brazilie. Het Hammock centrum van gans Zuid Amerika.
De Brazilianen hebben nog erg veel Indiaanse invloeden en wijsheden. Ze verbazen zich dan ook dat wij onze baby's in bedden te slapen leggen en transporteren in kinderwagens. Zij zien dat als koud en onnatuurlijk.
Met deze achtergrond en ook nog als vader van 2 kinderen ben ik hammocks en draagdoeken gaan produceren in Brazilie en introduceren in Europa, om ook hier de omgang met baby's zo natuulijk en warm mogelijk te laten verlopen.
Mijn 2 eigen kinderen Jana en Lenny heb ik als baby altijd in een Hangwieg te slapen gelegd en in een draagdoek vervoerd. Hier genoten zij, en ik ook, enorm van.

Oprichter en grondlegger van het bedrijf Matthias Saul

Amazonas Baby World biedt een grote verscheidenheid van hammocks, standaards, alternatieve ophangsystemen en draagdoeken aan. Voor baby's, grotere kinderen en hun ouders. Pagina 1 van 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »